Algemene voorwaarden

Wanneer je een fotoshoot boekt bij Yvonne Glaser Fotografie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Tenzij van tevoren anders is vastgelegd.

Als u vragen heeft over onderstaande voorwaarden dan hoor ik dat graag.

1. Copyright en social media

Op de foto’s die jullie van mij ontvangen rust copyright. De foto’s mogen in uw privékring onbeperkt gebruikt worden. Maar mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder toestemming van Yvonne Glaser Fotografie. Bij het plaatsen op social media dient er naamsvermelding bij te staan. De foto’s mogen niet worden bewerkt en/of worden bijgesneden o.i.d.

2. Betaling

De fotoshoot kan zowel contant worden afgerekend als worden overgemaakt. Wanneer deze contant wordt afgerekend dan moet dit plaatsvinden op de dag van de fotoshoot. Graag vooraf aangeven hoe er betaald wordt. De foto’s worden niet verzonden voordat het volledige bedrag ontvangen is.

Wanneer u een cadeaubon wilt bestellen kunt u contact met mij opnemen. De volledige betaling van de cadeaubon moet vooraf betaald worden. Wanneer deze niet betaald wordt, wordt de cadeaubon niet verzonden.

De genoemde bedragen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en reiskosten (vanaf 15 km van postcode 6852) a €0,45 euro per km.

3. Annuleren of verzetten

Het is geen probleem om de fotoshoot te verzetten door bijvoorbeeld ziekte. Van zowel u als vanuit mijn kant. Wanneer ik zelf de fotoshoot moet verzetten zal ik dat ruim op tijd aan u doorgeven. En dan kan er gelijk een nieuwe afspraak gemaakt worden. Mocht u zelf de fotoshoot willen verzetten, geef dat graag op tijd aan. Bij voorkeur minimaal 24 uur van tevoren. Ook kan het voorkomen dat we de shoot helaas moeten verzetten vanwege weersomstandigheden. Dit wordt minimaal 24 uur voor de shoot gecommuniceerd. De fotoshoot kan alleen geannuleerd worden bij zwaarwegende omstandigheden als bijvoorbeeld overlijden of ziekte in de naaste omgeving. In alle andere gevallen worden de kosten van de shoot alsnog gerekend.

4. Workflow & levering

Na de fotoshoot selecteer ik de beste foto’s van uw fotoshoot/reportage. Deze bewerk ik, en daarna ontvangt u deze van mij. Het ruwe materiaal blijft altijd in het bezit van Yvonne Glaser Fotografie, en kunt u niet ontvangen. Binnen 3 weken na de fotoshoot ontvangt u de foto’s. Ik verstuur de foto’s via het programma WeTransfer. U ontvangt per e-mail een link, en via daar kunt u de foto’s downloaden. De levering van het mini album krijgt u van mij gecommuniceerd zodra ik bericht heb gekregen van de drukker.

5. Publicatie

Het staat Yvonne Glaser Fotografie vrij om de foto’s te gebruiken voor publicatie op oa social media, flyers/banners en haar website. Het plaatsen gebeurd uiteraard met grote zorgvuldigheid. Bij het gebruik van grote publicaties zoals in een tijdschrift of tv programma zal extra toesteming gevraagd worden.

6. Aansprakelijkheid

Ik doe er alles aan om de shoot zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er tijdens de fotoshoot iets niet gaan zoals u dat wilt dan graag gelijk aangeven. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn met het eindresultaat dan kunt u Yvonne Glaser Fotografie hier niet aansprakelijk voor stellen.Wanneer er schade ontstaat aan uw eigendommen tijdens de fotoshoot kunt u Yvonne Glaser Fotografie hier niet voor aansprakelijk stellen. Wanneer er problemen ontstaan tijdens de shoot doe ik er uiteraard alles aan om deze oplossen.

7. Geboortefotografie

Aangezien ik ook geboortes fotografeer, zullen deze altijd voor gaan. Het kan dus zijn dat ik tijdens een shoot wordt weggeroepen of dat ik de shoot moet verplaatsen