Award winning photographer

Een award winning fotograaf mag ik mij sinds deze maand noemen 🙂

Niet dat ik zo van de titels ben, maar het maakt mij wel trots.
Dat ik uit de ruim 7400 internationaal ingezonden beelden uitgekozen ben. 
Dat ik van de 10 uitgereikte story awards er maar liefst 2 mocht ontvangen.

Dat maakte mij toch wel een beetje trots en het verzachtte de op dat moment actief zijnde quarantaine 😉 Toen een gewaardeerd collega fotograaf ook nog eens vertelde, dat ik niet een beetje trots maar mega trots moest zijn landde het pas echt denk ik.

Faalangst en perfectionisme

Nooit eerder deed ik mee aan een fotowedstrijd. Dit vooral denk ik door het met mijn perfectionisme gepaard gaande faalangst. 2021 was voor mij een erg leerzaam jaar, een jaar waarin ik mede door mijn collega’s van DuPho Geboorte meer in mijn kracht kwam te staan en een videocall met Marieke Zwartscholten gaf mij het laatste zetje durf.

Twee vliegen

Aangezien ik nog een appeltje te schillen had met een eigen verwerkingsproces, besloot ik twee vliegen 1 een klap te slaan. Ik zou het verhaal van mijn dochter editen voor de eerste ronde van de This is Reportage Family awards. En dit beeldverhaal sloeg eigenlijk veel meer vliegen. Want ik schoot deze met mijn toen nog nieuwe camera waar ik nog aan moest wennen, met de tips gekregen tijdens de coaching van Cindy Willems 1,5 maand eerder en als documentatie voor het thuisfront.
Maar bovenal voor de verwerking van mijn dochter.

Geboortefotograaf 

En ik zou uiteraard geen geboortefotograaf zijn als ik niet ook een geboorteverhaal zou insturen. Want elke geboorte is uiteraard een award waard als je het mij vraagt, voor de barende dan uiteraard 😉
Gelukkig begreep de jury mijn keuze ook maar al te goed en kreeg deze prachtige bevalling ook een award.

Overwinning 

2022 begint dus met een mooie overwinning, vooral op mijzelf. En het geeft mij een enorme drive om nog veel meer onwijs mooie beeldverhalen te maken voor al mijn lieve klanten!

Ook een reportage van de hand van een prijswinnende fotografe boeken?!;)
Klik dan snel HIER

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.