Bruiloft Zandvoort

Een tijd terug mocht ik met Sander van Flexmi mee als second shooter. Super tof en gezellig natuurlijk!

Ik begon bij de bruidegom in een te leuk hotelletje in Haarlem. We dronken gezellig een kopje koffie, tot dat ouders en beste vrienden aanschoven. Er heerste een ontspannen gezellige sfeer met gezonde spanning. 

Daarna gingen we samen zijn prachtige bruid en dochters ophalen. Daar ontmoette ik ook Sander. Na de first look en shoot vertrokken Sander en ik alvast naar de locatie, en wat voor een!

Trouwen op het strand

Een onwijs gezellige strandtent met prachtige tafereel op het strand. We vielen met onze neus in de boter. Een prachtige locatie, een prachtig bruidspaar en onwijs veel liefde. 

Wat een liefde en verbondenheid was er voelbaar deze dag.

De trouwceremonie vond plaats op het strand waarna er heerlijk geborreld werd op het terras om daarna te gaan dineren in de strandtent. Ook hier klonk weer de liefde en verbondenheid door in alle speeches.

Flexmi eet bitterbal

 

 Sander houdt naast flitsen ook heel erg van  bitterballen 😉

 

 

Met de zonsondergang konden we het natuurlijk niet weerstaan om nog even met het bruidspaar het strand op te gaan voor toffe beelden.

Want je bent bruidsfotograaf of niet 😉

En toen was het tijd voor Sander om te veranderen in de Flitsmeister. Wat een belevenis om hem bezig te zien! En wat onwijs leerzaam. Voor elke fotograaf een aanrader om zijn online flitscursus aan te schaffen om ook zo goed te leren flitsen in je eigen stijl.

Want wat een toevoeging voor je bruidsparen om ook het feest van hun leven zo mooi te kunnen vastleggen. Want wanneer geef je nou zo feest weer!? En dat is ook de tip die ik aan alle bruidsparen mee wil geven; Jazeker is jullie feest het waard om vastgelegd te worden ook dit zijn onwijs waardevolle beelden.

 

Dank je wel Sander voor de gezellige dag.

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.