Trouwfotografie

Op zoek naar een trouwfotograaf
Spontaan, ongedwongen en echt?

Als trouwfotograaf ben ik altijd op zoek naar jullie verhaal, die de kleine momenten bijzonder maken. Zo fotografeer ik niet alleen jullie en het ja-woord, maar ook de trotse (schoon)moeder, lachende vrienden en dansende kinderen.

Wat wil je achteraf terugzien in trouwfoto’s? Wat maakt de bruiloft uniek? Ik wil jullie verhaal vertellen aan de hand van de kleine details, bijzondere momenten en emoties op jullie dag. Telkens als jullie de foto’s terugkijken in het album (dat in elk pakket inbegrepen is), wil ik jullie weer het gevoel, het plezier en de warmte van die dag laten ervaren. 

Want waar naar verloop van tijd de details in je herinnering vervagen, ben je weer helemaal terug op de bruiloft wanneer je de trouwfoto’s terugkijkt.

Ik zal op een onopvallende manier aanwezig zijn, zodat ik jullie en jullie gasten kan vastleggen zoals jullie echt zijn. Ik leg jullie trouwdag op een documentaire wijze vast, zonder iets te regisseren. Gewoon liefdevol en relaxed en niet te geposeerd.

Persoonlijk contact en op de hoogte blijven van jullie plannen vind ik belangrijk. Ik ontmoet mijn bruidsparen gemiddeld twee keer voorafgaand aan hun bruiloft en ben altijd bereikbaar via de app of mail voor vragen en leuke updates.

Ik bied mijn bruidsparen de mogelijkheid tot het boeken van een “pre wedding shoot” a €95,- Een hele fijne manier om je meer op je gemak te voelen in de nabijheid van mijn camera. Wel zo fijn voor op de grote dag. En de foto’s kunnen jullie ook weer gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodiging of aankleding op de dag zelf.

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.