Corona raakt ons allemaal.

Wat een bizarre tijd hebben we toch achter de rug en zitten we eigenlijk nog steeds in. Continu op zoek naar wat kan, mag en waar jij jezelf goed bij voelt. Dat dit per persoon ontzettend kan verschillen heb ik inmiddels gemerkt.

Dat mag natuurlijk, zolang je maar respect hebt en houdt voor een ander.

Hoe Corona mij trof.

Hier heeft het er op persoonlijk en zakelijk gebied goed ingehakt helaas. Op persoonlijk vlak heb ik o.a. afscheid moeten nemen zonder afscheid te nemen van mijn oma, die niet opgewassen bleek tegen het Corina virus. Ook gingen wij de eerste 6 weken in volledige lockdown vanwege het behoren tot de risico groep, en gaf ik thuisonderwijs aan onze drie kinderen. Op zakelijk vlak kwam uiteraard het fotograferen geheel stil te liggen. Ten slotte kwam ik ook niet in aanmerking voor financiële ondersteuning vanuit de overheid vanwege het ontbreken van een externe studio. Immers geboortes en bruiloften vinden niet plaats in een studio 😉 Ik was even volledig lamgeslagen.

Licht aan het einde van de tunnel?!

Vanwege de versoepelingen per 1 juni 2020 zie ik weer mogelijkheden en ga ik het fotograferen weer oppakken. (zie mijn Corona protocol) Dit zal in eerste instantie meer gericht zijn op gezin en portret fotografie, daar waar ik nog niet in elk ziekenhuis welkom ben om een geboorte te fotograferen, evenals alle bruiloften zijn geannuleerd.

Maarrr … zwangere vrouwen, niet getreurd. Bijna alle verloskundigen accepteren al wel een extra persoon en steeds meer ziekenhuizen volgen hun voorbeeld. Dus overleg met je verloskundige of gynaecoloog hoe ver zij zijn met de versoepelingen, en hoe ver ze al denken in de toekomst te kunnen en willen kijken.

Wil je heel graag een geboortereportage maar durf je nog niet te boeken?

Neem dan alvast wél contact met mij op voor overleg en reservering van jullie uitgerekende termijn. Want als iedereen wacht tot alles weer volledig op groen staat moet ik jou straks misschien een nee “verkopen” en dat zou eeuwig zonde zijn.

Ik hoop jullie dus snel te spreken!

zie meer informatie in mijn uitgebreide
Corona protocol

Vindt je deze post leuk?

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen

Laat een opmerking achter

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.