Corona protocol

Zoals je in een eerder blog hebt kunnen lezen start ik vanaf volgende 1 juni 2020 weer met fotograferen. Uiteraard volg ik de adviezen en richtlijnen vanuit het RIVM. Daarvoor heb ik een klein persoonlijk en beeldend protocol opgesteld in de hoop dat het voor iedereen helder is.

kennismaken voor geboorten en bruiloften?!

Natuurlijk kan je ook weer vrijblijvende kennismakingsgesprekken inplannen. Ben je zwanger of voornemend om te gaan trouwen, neem dan vooral contact met mij op. Het eerste kennismakingsgesprek kunnen we “beeld bellend” doen, of lekker buiten in de tuin met voldoende afstand.

mag een geboortefotograaf bij de bevalling zijn?

Gelukkig komen er steeds meer versoepelingen. Zo goed als alle verloskundigen laten geboortefotografen weer toe, en steeds meer ziekenhuizen volgen hun voorbeeld.

Twijfel je of ik uiteindelijk wel bij de geboorte aanwezig zou mogen zijn? Overleg dan even met je verloskundige of gynaecoloog, of geef mij even een belletje of Whats appje, ik denk erg graag met jullie mee. Ik kan dan in ieder geval jullie datum reserveren totdat er meer duidelijkheid is.

voor elk probleem is een oplossing

Mocht ik onverhoopt toch niet mee de verloskamers op mogen weet ik nog legio mogelijkheden te bedenken om toch jullie bevallingsverhaal vast te leggen. Bijvoorbeeld door de voorbereidingen te fotograferen, de “vluchtkoffer” samen inpakken met je al aanwezige kinderen, het binnen gaan van het ziekenhuis, de thuiskomst, een vers van de pers reportage als je binnen 24 uur naar huis mag … en ik houd natuurlijk. nog wat ideetjes acht de hand ­čÖé Dus schroom niet en neem contact met me op.

Vindt je deze post leuk?

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen

Laat een opmerking achter

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.