Hoeve Sparrendam, Hoevelaken

Perfectie

Tijdens het kennismakingsgesprek blijkt al gauw dat ze alles goed voor ogen hebben hoe hun trouwdag er uit zou moeten zien. Ze geven ook aan het lastig te vinden de touwtjes uit handen te geven maar weten dat dat op de trouwdag zelf wel zal moeten, willen ze met volle teugen van hun zo goed georganiseerde bruiloft kunnen genieten.

Vertrouwen in je bruidsfotograaf

Ze hebben ook voorbeeld foto’s die ze graag gemaakt willen hebben en per moment van de trouwdag opgeschreven. Natuurlijk is dit een leuke voorbereiding, maar ik geef altijd aan dat elke bruiloft anders is en veel “Pinterest” plaatjes ook erg gemaakt zijn. Nadat ze mij definitief geboekt hadden heb ik ze daar niet meer over gehoord. Ik kreeg de “vrije hand”, het volledige vertrouwen. En dan … ben ik als documentair bruidsfotograaf het beste in mijn element én kan ik mijn bruidsparen de beste foto’s en beste beleving geven.

Ontspannen beleving

Want je wilt op een van de mooiste dagen van je leven toch helemaal niet moeten inzitten over iets? Alles moet een ontspannen en fijne ervaring zijn. Zo ook het fotografisch verslag van de dag én de fotoshoot.

Het was weer een prachtige dag met mooi weer, een fantastische babs, en liefdevolle mensen op een gezellige locatie . Ik reed dan ook als een gelukkige trouwfotograaf naar huis, om daar alle beelden veilig te stellen en op te laden voor de trouwdag van morgen.

Gaan jullie trouwen?! Zullen we vrijblijvend een drankje doen? Let’s meet

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.