Eb Hugo & Pepijn – Radboud UMC – Nijmegen

In het RadboudUmc kwamen de broers Hugo en Pepijn op 26 april prematuur én dysmatuur ter wereld.

Een week na hun geboorte mocht ik de kleine broers en hun super trotse ouders vastleggen vanuit Stichting Earlybirds. Mijn eerste tweeling voor de stichting. Toch wel een beetje spannend, en al helemaal in Nijmegen waar het toch altijd erg donker is.

Ik tref vader op de gang en de trots straalt er van af. De wens om een foto van beide gezichtjes naast elkaar wordt meteen duidelijk. Want, ze uit elkaar houden is zo makkelijk niet. We lopen samen naar de Nicu en op de gang pak ik nog even snel een schort uit de kast.

Mama is heerlijk met haar zoons aan het buidelen. Alle drie genieten ze zichtbaar van het moment. Voor de reportage hebben ze de jongens verschillende mutsjes opgezet, zodat het goed te zien zal zijn wie wie is 🙂

Tijdens een reportage van Earlybirds fotografeer ik echt zoals het op dat moment is. Dus niet poseren, zodat de kindjes niet extra worden belast. Maar ja, de wens van twee gezichtjes bij elkaar was in een paar minuten tijd al zo vaak genoemd dat we op zoek gingen naar mogelijkheden.

In overleg met de verpleging mochten de jongens samen in 1 couveuse. Prachtig hoe Hugo en Pepijn op elkaar reageerde, en misschien nóg wel mooier hoe de ouders dit aanschouwden …

Missie geslaagd! Weer een lichtpuntje kunnen bezorgen

Vindt je deze post leuk?

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen

Laat een opmerking achter

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.