Kunt u mij de weg naar …

Harmelen Utrecht, Vlist Zuid-Holland

Op weg naar Harmelen heb ik de hele tijd het liedje “kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?” in mijn hoofd. Hamelen/Harmelen helemaal niets met elkaar te maken, maar ja zo werkt het brein soms 😉

Het zoontje van de bruidegom steelt tijdens de kennismaking meteen mijn hart met zijn pure open houding en zijn enthousiaste verhaal over het trouw aanzoek.

Festival sfeer

Terwijl Harmelen in Utrecht ligt wordt er getrouwd in Zuid-Holland en wel in Vlist. In de weilanden van de oom en tante van de bruid. Een plek waar ze als klein meisje heel veel te vinden was. Wat een mooi uitgekozen plek voor een ontspannen trouwdag.

Er is een mooie tent neergezet voor onder andere de trouw ceremonie, verder zijn er in het weiland verschillende spelletjes en een springkussen te vinden voor de kinderen, een mega schommel en verschillende foodtrucks. Nou die sfeer van een festivalbruiloft is zeker wel gelukt.

Buiten de aanwezigheid van de festival sfeer is de aanwezigheid van God ook heel belangrijk voor het bruidspaar. Heel erg blij waren ze dan ook dat hun eigen voorganger hun huwelijk kwam zegenen. En wat een prachtige dienst maakte hij ervan, vol met liefde en gelijkheid.

Sunset

Ook werd dit bruidspaar (en bruidsfotograaf 😉 ) nog getrakteerd op een mooie zonsondergang. En daar maakte we natuurlijk gebruik van. Want wat een mooie toevoeging op je bruidsreportage is dat!

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.