Trouwen in Noordwijkerhout

Wouter en Lianne moesten vanwege het verplaatsen van hun bruiloft ook op zoek naar een andere fotograaf omdat de trouwfotograaf die ze hadden in de tussentijd gestopt was.

Mazzeltje voor mij want wat een leuk stel, dat bleek al meteen bij de online kennismaking.

Leuke dag voor iedereen

Tijdens het gesprek werd duidelijk dat ze op een ontspannen manier wilde trouwen en hun kinderen en de kinderen van vrienden een leuke dag wilde laten beleven. We begonnen thuis waar Lianne zich had klaargemaakt en in het bijzijn van lieve vrienden en familie de first look plaatsvond. Hier was de toch aanwezige gezonde spanning rondom dit moment van hun gezichten af te lezen.

first look bruidspaar trouwfotograaf

Amsterdamse Waterleidingduinen

Er werd nog een lekker taartje gegeten en geluncht waarna we naar de Amsterdamse waterleidingduinen vertrokken voor de trouwreportage. Wat een prachtige locatie! Voor mij als trouwfotograaf een feestje om zoveel mooie locaties te mogen bezoeken.

bruiloft wandelende gezinsfoto bruidsreportage

Ze trouwden bij MAMA, een Italiaans popup restaurant in Noordwijkerhout. Een sfeervolle tent met hooibalen, vloerkleden en leuke stoeltjes. Wat een toffe trouw locatie, al uitkijkende over het water.

aankomst bruidegom met zonen

Blije mensen, gelukkige bruidsfotograaf 

Deze trouwdag had alles in zich voor een fantastische trouwdag, mooi weer, lieve mensen en lekker eten. En als iedereen het zo naar zijn zin heeft is dat voor mij als bruidsfotograaf uiteraard super fijn!


Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.