Wedisson Award

Ik ben ontzettend trots om te kunnen schrijven dat ik een Wedisson Award heb gewonnen met een foto die ik heb gemaakt tijdens een golden hour shoot op de bruiloft van Erik en Suze. Deze bijzondere bruiloft vond plaats in een weiland van de familie van Suze, waar ze vroeger als kind veel tijd doorbracht. Het was een speciaal moment voor haar om haar trouwdag in deze vertrouwde omgeving te vieren.

Verbonden

Erik en Suze hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een ontspannen festival sfeer, met verbondenheid als sleutelwoord. Ze wilden niet alleen verbonden zijn met elkaar, maar ook met hun familie en vrienden en met God. Dit was duidelijk te zien tijdens de golden hour shoot, waar de liefde en verbondenheid tussen hen en hun dierbaren echt op de foto’s afstraalde. Ik schreef al eerder een blog over hun prachtige dag.

Golden Hour

De golden hour was absoluut een hoogtepunt tijdens deze onvergetelijke bruiloft. Het zachte, warme licht van de ondergaande zon creëerde een betoverende sfeer en de liefde tussen het kersverse echtpaar was voelbaar. Zelf ben ik ook onwijs verliefd op dit moment van de dag, en als het dus even kan neem ik het bruidspaar eventjes apart. Ik ben ontzettend blij dat ik dit moment vast mocht leggen en ook nog trots dat de foto indruk heeft gemaakt bij de jury van de Wedisson Award.

Als bruidsfotograaf is het voor mij belangrijk om niet alleen mooie foto’s te maken, maar ook om het verhaal achter elke bruiloft vast te leggen. Ik ben daarom dankbaar dat ik deze award heb gewonnen en kijk uit naar nog vele mooie bruiloftsverhalen in de toekomst.

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.