Zwangerenportaal.nl – Vroedvrouwenpraktijk Arnhemse Meisjes – Arnhem

Nog meer leuke ontwikkelingen waren er gaande achter de schermen. Zo mag ik mij het komende jaar “deskundige uit de buurt” noemen.

Via Vroedvrouwenpraktijk Arnhemse Meisjes zal ik te vinden zijn op zwangerenportaal.nl. Super tof dat ik zo het beroep geboortefotograaf weer wat meer op de kaart kan zetten. En natuurlijk de zwangere vrouw zo goed mogelijk kan “bedienen” met het ondersteunen van zwangerenportaal.

Hopelijk kan ik de komende tijd nog meer prachtige (Arnhemse) geboortes vastleggen. Zowel jongens als meisje natuurlijk ­čÖé

https://www.zwangerenportaal.nl/nl/yvonne-glaser-fotografe

Vindt je deze post leuk?

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen

Laat een opmerking achter

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.