Geboortefotografie

Een bijzonder moment; een magische foto,
een waardevolle herinnering...

Als geboortefotograaf leg ik details vast van jullie geboorteverhaal; de emoties, de liefde, de steun van je partner of andere aanwezigen, de kracht en volharding. Een dag die je nooit zal vergeten, maar ook een gebeurtenis die vaak in een roes wordt beleefd en meestal anders loopt dan vooraf gepland.

Door de emoties, vermoeidheid en inspanning krijg je veel dingen rondom de geboorte niet mee. Hoe mooi en fijn is het dan (ook voor een stukje verwerking), om die speciale momenten terug te kunnen zien. Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat een geboorte een intieme gebeurtenis is, vandaar dat ik mij op de achtergrond en zo veel mogelijk onzichtbaar zal opstellen. 

Mijn aanwezigheid bij dit bijzondere en intieme moment in jullie leven, is natuurlijk alleen prettig als er een persoonlijke klik is. Daarom ontmoet ik jullie vooraf graag voor een kennismaking. Tijden dit gesprek kan ik uitgebreid mijn werkwijze uitleggen en bespreken we jullie wensen, voorkeuren en vragen.

lid van vakgroep DuPho Geboorte

"geboortefotografen zijn net zo belangrijk als een verloskundige of de gynaecoloog, met name voor tussen de oren wat niemand ziet"

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.