Geboortefotografie

Een bijzonder moment; een magische foto,
een waardevolle herinnering...

Als geboortefotograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de meest bijzondere momenten van jullie geboorteverhaal. Ik leg alle details vast, van de emoties tot de liefde, de steun van je partner of andere aanwezigen, de kracht en volharding die tijdens de bevalling naar boven komen. De geboorte van jullie kindje is een dag die je nooit zal vergeten, maar ook een gebeurtenis die vaak in een roes wordt beleefd en meestal anders loopt dan vooraf gepland.

Door mijn aanwezigheid en de foto’s die ik maak, kunnen jullie deze speciale momenten terugzien en herbeleven. Ik begrijp als geen ander dat een geboorte een intieme gebeurtenis is en daarom zal ik mij op de achtergrond en zo veel mogelijk onzichtbaar opstellen. Op deze manier kunnen jullie je volledig richten op de bevalling en zal ik jullie niet storen in jullie proces.

Als geboortefotograaf weet ik dat het belangrijk is dat er een wederzijdse klik is tussen ons voordat we gaan samenwerken. Daarom maak ik heel graag persoonlijk kennis met jullie. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en zal ik uitgebreid mijn werkwijze uitleggen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen, voorkeuren en vragen en samen kunnen we kijken hoe ik jullie geboorteverhaal het beste kan vastleggen.

Geboortefotografie is een unieke manier om jullie geboorteverhaal vast te leggen. Ik geloof dat de emoties en momenten tijdens de geboorte van jullie kindje onvervangbaar zijn en dat het daarom zo belangrijk is om deze momenten vast te leggen. Als geboortefotograaf zorg ik ervoor dat jullie deze momenten nooit zullen vergeten en dat jullie kindje later kan terugkijken op de bijzondere gebeurtenis waar hij of zij ter wereld is gekomen.

Als geboortefotograaf werk ik met passie en toewijding. Ik fotografeer in kleur en in zwart-wit en zorg ervoor dat ik de mooiste momenten vastleg.Β 

Als jullie op zoek zijn naar een geboortefotograaf die jullie geboorteverhaal op een unieke en professionele manier vastlegt, neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om samen te werken aan een prachtige generatie doorbrekende herinnering aan de geboorte van jullie kindje.

Ik ben een professioneel geboortefotograaf erkend door DuPho.

lid van vakgroep DuPho Geboorte

"geboortefotografen zijn net zo belangrijk als een verloskundige of de gynaecoloog, met name voor tussen de oren wat niemand ziet"

Top 10 Internationaal
1e van Nederland


Wedisson Awards

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

NeemΒ dan gerust contact met me op.