Geboortefotografie

Een bijzonder moment; een magische foto,
een waardevolle herinnering...

Geboortefotografie is het professioneel vastleggen van alle liefdevolle en bijzondere momenten tijdens de geboorte van jullie kindje. Dit betekent het opvangen van de weeën tot aan die eerste, echte aanraking tussen jou en je kersverse baby. De eerste momenten van ruiken, voelen en horen van jullie baby. ‘De geboorte van een moeder’.

Het gaat over het vastleggen van de details; de emoties, de liefde, de steun van je partner of andere aanwezigen, de kracht en volharding.

Een dag die je nooit zal vergeten, maar ook een gebeurtenis die vaak in een roes wordt beleefd en meestal anders loopt dan vooraf gepland.

Door de emoties, vermoeidheid en inspanning krijg je veel dingen rondom de geboorte niet mee.

Hoe mooi en fijn is het dan (ook voor een stukje verwerking), om die speciale momenten terug te kunnen zien.

Tijdens een geboortereportage leg ik op een toegewijde en integere manier de gebeurtenissen rondom de geboorte vast. Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat een geboorte een intieme gebeurtenis is, vandaar dat ik mij op de achtergrond en zo veel mogelijk onzichtbaar zal opstellen. 

Mijn aanwezigheid bij dit bijzondere en intieme moment in jullie leven, is natuurlijk alleen prettig als er een persoonlijke klik is. Daarom ontmoet ik jullie vooraf graag voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen, voorkeuren en vragen. Op deze manier kunnen we elkaar ook iets beter te leren kennen.

Na dit gesprek bepalen jullie samen of je de geboorte van je kindje door mij wil laten fotograferen.

 

Boek je een geboortereportage in combinatie met een zwangerschap en/of newborn reportage, dan ontvang je 15% korting op de zwangerschap- of newborn reportage

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.