Gezinsfotografie

Een reportage van je zwangerschap,
newborn lifestyle, gezin of herinnering

Uit het leven

Familie ; dé perfecte mix van liefde en chaos

Herinneringen gaan vaak samen met foto’s. Hoe mooi zou het zijn als jullie kinderen straks een album hebben met daarin een serie foto’s van henzelf, samen met papa, mama, broers en zussen (waarbij niet één van hen onzichtbaar achter de camera is!) Kinderen groeien hard; voor je het weet en stappen ze op de fiets naar de middelbare school. En soms… Soms zou je willen dat je even op de pauzeknop kon drukken. Ik help je daarbij, ik sluit aan op een doodgewone dag, een feestje of een dagje uit. Waar van ik dan een prachtige fotografisch document van maak. 

Hierdoor vergeten jullie nooit meer hoe deze momenten voelden.

 

Fotoreportage

Hoeveel foto’s heb jij van je hele gezin samen? Sta jij er zelf ook wel eens op?!

Verliefd, verloofd, zwanger of een kersvers gezin? 

Ook als je al oudere kinderen hebt leg ik jullie graag vast. We kijken samen naar een toffe locatie buiten, of gewoon lekker bij jullie thuis. Met behulp van Moment Design technieken werken we samen (met jullie kinderen) tijdens de fotosessie. Jullie krijgen speelse vragen of grappige nadenkertjes waardoor ik echte emoties kan vangen.

Een reportage, puur en echt zoals jullie zijn, dus zonder te veel geposeerde poespas.

Herinnering

Mooie foto’s, gevuld met liefde blijken in de praktijk ontzettend troostend te zijn.

Een herinneringsreportage is mogelijk op het moment dat je weet dat een afscheid gaat naderen of er een “life changing” traject voor de deur staat. Je wilt nog graag het moment zoals het nu is vastleggen voor jezelf of voor je dierbaren. Dit kan het dagelijks leven zijn maar ook een portretsessie waarbij het naast foto’s maken met name draait om een fijn moment samen, herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken. Met als resultaat foto’s die voor altijd het fijne gevoel dat je tijdens de reportage had laten herbeleven. 

Maar ook als het moment van afscheid nemen daadwerkelijk is gekomen is een reportage mogelijk. 

Een uitvaartreportage kan naast de dienst ook bestaan uit alle momenten daaromheen.

Het hoeft niet perfect te zijn, een écht moment met échte emoties
ís de perfecte herinnering!

Yvonne Glaser Fotografie heef het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens de fotoreportage, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk en inzending voor professionele fotowedstrijden.
Wil je dit liever niet, geef dit dan aan voor of tijdens de reportage.

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.