Shoots

Een tijdloos portret of een reportage van je zwangerschap, gezin of dag uit het leven.​

Studio portret

Studio portet

Een tijdloos portret voor iedereen

Ik fotografeer graag echte emoties. Of dat nou op een bruiloft is, tijdens een gezinsreportage of in een portret.
 
Emoties zie je uiteraard in de ogen maar zeker ook in lichaamstaal en houding. Dus ook tijdens een portretsessie gaan we daar naar op zoek. 
 
Naast mijn passie en voorliefde voor verhalen laat ik iemand zich ook graag goed voelen!

Blij laten zijn met wie je bent!

Of je nou 6 jaar bent en je bent volop aan het wisselen, een puber die baalt van een pukkeltje hier of daar.
Ben je op zoek naar een baan of start jij een eigen onderneming of ben je een oma die graag mooi met haar kinderen/kleinkinderen op de foto gaat?!
 
Het kan dus allemaal in mijn gezellige kantoorstudio in Huissen!
kinderportret

Dag uit het leven

day in the lifeFamilie ; dé perfecte mix van liefde en chaos!

Herinneringen gaan vaak samen met foto’s. Hoe mooi zou het zijn als jullie kinderen straks een album hebben met daarin een serie foto’s van henzelf, samen met papa, mama, broers en zussen (waarbij niet één van hen onzichtbaar achter de camera is!) Kinderen groeien hard; voor je het weet en stappen ze op de fiets naar de middelbare school. En soms… Soms zou je willen dat je even op de pauzeknop kon drukken. Ik help je daarbij, Met een “day in the Life” sluit ik aan op een doodgewone dag, een feestje of een dagje uit. Ik volg jullie, jullie gewoontes en jullie liefde voor elkaar minimaal 3 uur lang.

Niets is onmogelijk

I'm possible

Denk je nou na het bekijken van mijn website, leuk Yvonne maar mijn idee is niet de revue gepasseerd. Neem dan alsjeblieft contact met mij op. Want ik houd wel van een uitdaging, sta overal voor open en denk super graag met je mee. Dus “SHOOT” maar met die leuke ideeën 🙂

Het hoeft niet perfect te zijn, een écht moment met échte emoties
ís de perfecte herinnering!

Yvonne Glaser Fotografie heef het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens de fotoreportage, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk en inzending voor professionele fotowedstrijden.
Wil je dit liever niet, geef dit dan aan voor of tijdens de reportage.