Over Yvonne

Nieuwsgierig, sociaal, spontaan, geïnteresseerd, creatief en ondernemend
Zo maar wat woorden die mij omschrijven

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Yvonne Glaser, moeder van 3 kids en documentair fotograaf. Van origine Brabantse maar nu woonachtig in de mooie Betuwe (Gelderland). 

Met mijn passie voor mensen en hun verhalen kijk ik door de zoeker van mijn camera. Spontaan en ongedwongen, zodat jullie je geen zorgen hoeven maken, jullie komen er als jullie mooiste zelf op de foto. Een vleugje humor maakt het helemaal af!

Momenten, levensfasen, gebeurtenissen gaan zo snel voorbij, hoe fijn is het dan om deze nog eens rustig terug te kunnen kijken en met dierbaren te kunnen delen.

 

 

 

En voor mij is dat ook waar fotografie over gaat: vastleggen wat je voor altijd dichtbij wilt houdenHet leven, fases ervan, de liefde, de mensen, kleine momentjes. Het hoeft niet perfect te zijn, maar wel puur en echt.

Het liefst fotografeer ik zo vrij mogelijk en op documentaire wijze. Tijdens een fotoreportage probeer ik daarom zo min mogelijk met poses te werken en focus ik me vooral op de sfeer van het moment. Door middel van vragenspelletjes en opdrachten lok ik echte emoties uit.

Ik hoop dat ik bij jullie het leven, een stukje daarvan, even op pauze mag zetten, om zo een levenslange herinnering te kunnen creëren van jullie bruiloft, de geboorte van jullie kindje of een ander prachtig moment.

Liefs Yvonne

Vastleggen wat je voor altijd dichtbij wilt houden

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.