Over Yvonne

Nieuwsgierig, sociaal, spontaan, creatief en ondernemend
Zo maar wat woorden die mij omschrijven

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik ben Yvonne Glaser (1980), moeder van 3 kids en documentair levensfotograaf. Van origine Brabantse maar nu woonachtig in de mooie Betuwe (Gelderland). 

Een fotocamera en ik gaan al heel lang samen. Als klein meisje schoot ik rolletjes van 36 vol om deze met mijn zakgeld te laten ontwikkelen. Spannend dat dit was… wachten of ze gelukt waren.. Dit is vandaag de dag gelukkig minder spannend ; – )

Fotograferen is wat ik het liefste doe, waar ik onwijs vrolijk van word en veel energie van krijg. Vooral de échte momenten in het leven leg ik graag op een passievolle en pure manier vast om zo een mooie blijvende herinnering voor later te maken. Spontaan en ongedwongen.

 

 

 

 

 

Deze momenten, levensfasen, gebeurtenissen gaan zo snel voorbij, hoe fijn is het dan om deze nog eens rustig terug te kunnen kijken en met dierbaren te kunnen delen.

En voor mij is dat ook waar fotografie over gaat:vastleggen wat je voor altijd dichtbij wilt houdenHet leven, fases ervan, de liefde, de mensen, kleine momentjes. Het hoeft niet perfect te zijn, maar wel puur en echt.

Het liefst fotografeer ik zo vrij mogelijk en op documentaire wijze. Tijdens een fotoreportage probeer ik daarom zo min mogelijk met poses te werken en focus ik me vooral op de sfeer van het moment. Door middel van vragenspelletjes en opdrachten lok ik echte emoties uit.

Ik hoop dat ik bij jullie het leven, een stukje daarvan, even op pauze mag zetten, om zo een levenslange herinnering te creëren.

 

Liefs Yvonne

 

Vastleggen wat je voor altijd dichtbij wilt houden

Naast mijn fotografie voor Yvonne Glaser Fotografie werk ik ook als vrijwilliger voor Stichting Earlybirds. Een prachtige baan waarbij ik fotoreportages verzorg voor ouders met een prematuur geboren kindje. Op deze manier leg ik een mooie herinnering vast in een onwijs spannende en onzekere tijd. Om zo deze jonge gezinnen een lichtpuntje te bezorgen. Ook ben ik begeleider voor proefshooters/sollicitanten en nieuwe fotografen. Zo komt mijn onderwijsverleden ook nog van pas 🙂

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.