Voor fotografen

Talloze manieren om succesvol te worden als fotograaf, maar er is maar één 'Unieke JIJ'.

Er zijn talloze manieren om succesvol te worden als (bruids)fotograaf, maar er is maar één ‘Unieke JIJ’.

Dit cliché geldt echter zeker in de fotografie branche. Er zijn zo veel verschillende fotografen, onderscheidend zijn, door puur jouw unieke JIJ te zijn is dus een must!

En al die prachtige Unieke mensen hebben uiteraard ook unieke wensen. Vandaar dat ik geen standaard workshop of coaching aanbied maar helemaal op maat, passend voor elke stap in jouw reis naar de fotograaf die je graag wilt zijn met het bedrijf dat je wilt hebben.

Coaching sessie

Met een coaching sessie kan jij van te voren aangeven waar je het graag over wilt hebben. Vooraf vul jij een vragenlijst in zodat we tijdens de meeting meteen to the point kunnen komen.

Tijdens een 1,5 uur durende meeting gaan we bijvoorbeeld kijken naar je portfolio en voorzie ik je van opbouwende kritiek, sparren we over een onderwerp naar keuze, of stel jij al je vragen die je hebt rondom het starten van een bedrijf. Ook deze sessie staat jouw Unieke Jij centraal!

                                                                                                197,-

Meeloop traject Bruidsfotografie

Wil jij je onderdompelen in de wereld van trouwfotografie? Of heb je misschien al eens een bruiloft gefotografeerd maar ben je nog niet zeker genoeg van je zaak? Dan is dit meeloop traject zeker de moeite waard voor jou! In de eerste meeting komen we tot de kern van wat jij graag zou willen leren en geef ik je al een hoop tips and tricks. Aan de hand daarvan loop je mee als second shooter met een bruiloft waarop je door de dag heen uiteraard al je vragen mag stellen en flink mag afkijken 😉

Naderhand hebben we nog een laatste meeting waarin we je geschoten materiaal bespreken, de dag en traject evalueren en er ruimte is voor al je vragen.

De mogelijkheid bestaat dit traject uit te breiden met extra meeloopdagen, of een “on the job” coaching dag.

                     397,-

Unieke Jij traject

Tijdens onze mentoring-sessies gaan we op zoek naar jouw unieke JIJ binnen de fotografie. We gaan dieper in op jouw sterke en zwakke punten als fotograaf en als persoon, en hoe je dit kan inzetten in je werk.

We werken aan het maximaliseren van jouw bedrijf zonder jouw eigenheid te verliezen. Ik beloof eerlijk te zijn en je te helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen stijl.

Wat betekent dit nou allemaal precies?!

We beginnen met een diepgaande kennismaking om jou als persoon en als fotograaf te begrijpen. We zullen samen ruw werk bespreken en ik zal kritisch kijken naar jouw beelden en hoe het verbeterd kan worden. We zullen jouw website, social media en communicatie met klanten bespreken en hoe deze passen bij jouw doelen en ideale klanten. En uiteraard alles wat uit onze eerste kennismaking boven tafel komt.

Het totale mentoring-traject bestaat uit 4 sessies van in totaal ongeveer 8 uur, verspreid over 3a4 maanden. Ik sta echter tot een half jaar lang voor je klaar omdat we het traject  aan jouw tempo en jouw Unieke JIJ aanpassen.

Het traject kan ook nog verder op maat worden gemaakt, afhankelijk van jouw behoeften en interesses. Je kunt extra sessies bijboeken om een specifiek onderwerp verder uit te diepen, een keer meelopen tijdens een bruiloft, of “on the job” coaching tijdens een shoot van jou zelf.

 

                     1247,-

The difference between who you are and who you want to be, is what you do