Trouwfotograaf

Op zoek naar een fotograaf voor jouw bruiloft?
Spontaan, ongedwongen en echt?

Wat maakt jullie bruiloft uniek? Wat wil je achteraf terugzien in jullie trouwfoto’s? Ik wil als trouwfotograaf jullie verhaal vertellen aan de hand van de kleine details, bijzondere momenten én emoties op jullie dag. Zo fotografeer ik niet alleen jullie en het ja-woord, maar ook de trotse (schoon)moeder, lachende vrienden en dansende kinderen.

Op die mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk dat alles perfect is geregeld. Als bruidsfotograaf kan ik hieraan bijdragen door jullie herinneringen aan deze dag vast te leggen op een manier die de sfeer en emoties van het moment perfect weergeeft. Als ervaren trouwfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om deze speciale dag onvergetelijk te maken.

Ik leg de spontane en onverwachte momenten vast die jullie dag zo bijzonder maken. Van het aankleden van de bruid en de voorbereidingen van de bruidegom, tot het aansnijden van de taart, van de trouwceremonie tot en met jullie fantastische trouwfeest, ik ben erbij om de mooiste momenten vast te leggen.

Mijn stijl van fotograferen is natuurlijk en spontaan, ook wel documentair genoemd. Ik leg de gebeurtenissen vast zoals ze zijn, ga op zoek naar verhalen binnen het grote geheel en ben altijd op zoek naar het beste perspectief om de mooiste foto’s te maken.


Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en dat jullie volop kunnen genieten van jullie trouwdag. Mijn foto’s zijn een weerspiegeling van jullie dag en de unieke sfeer van jullie huwelijk.

Ik zal op een onopvallende manier aanwezig zijn, zodat ik jullie en jullie gasten kan vastleggen zoals jullie echt zijn, zonder iets te regisseren. Gewoon liefdevol, relaxed en vooral niet te geposeerd.

Uiteraard nemen we ook even een momentje voor een trouwreportage als jullie dat willen, ook deze maken we tot een superfijne en ontspannen belevenis. Op deze manier kunnen jullie de dag terugkijken hoe deze ook echt was. Met jullie allermooiste zelf, als bruidspaar in de hoofdrol.

Ik ben gepassioneerd, geduldig en flexibel en zorg ervoor dat jullie volledig jullie zelf kunnen zijn. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen te bespreken en samen een plan te maken voor de mooiste herinneringen aan jullie trouwdag.

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk om een wederzijdse klik te hebben met jullie als trouwpaar. Daarom maak ik graag persoonlijk kennis met jullie voordat de grote dag aanbreekt.

Kortom, als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die jullie trouwdag op een unieke, spontane manier vastlegt zoals jullie dag écht verloopt, dan ben ik de juiste keuze!

Ik bied mijn bruidsparen de mogelijkheid tot het boeken van een “pre wedding shoot” a €197,- Een hele fijne manier om je meer op je gemak te voelen in de nabijheid van mijn camera. Wel zo fijn voor op de grote dag.
En de foto’s kunnen jullie ook weer gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodiging of aankleding op de dag zelf.