Trouwfotograaf

Op zoek naar een fotograaf voor jouw bruiloft?
Spontaan, ongedwongen en echt?

Wat maakt jullie bruiloft uniek? Wat wil je achteraf terugzien in trouwfoto’s? Ik wil jullie verhaal vertellen aan de hand van de kleine details, bijzondere momenten en emoties op jullie dag. Zo fotografeer ik als bruidsfotograaf niet alleen jullie en het ja-woord, maar ook de trotse (schoon)moeder, lachende vrienden en dansende kinderen.

Uiteraard nemen we ook even een momentje voor een trouwreportage, ook deze maken we tot een super fijne en ontspannen belevenis.

Ik zal op een onopvallende manier aanwezig zijn, zodat ik jullie en jullie gasten kan vastleggen zoals jullie echt zijn, zonder iets te regisseren. Gewoon liefdevol, relaxed en niet te geposeerd.

Op deze manier kunnen jullie de dag terugkijken hoe deze ook echt was. Met jullie allermooiste zelf als bruidspaar in de hoofdrol.


Ik bied mijn bruidsparen de mogelijkheid tot het boeken van een “pre wedding shoot” a €195,- Een hele fijne manier om je meer op je gemak te voelen in de nabijheid van mijn camera. Wel zo fijn voor op de grote dag.
En de foto’s kunnen jullie ook weer gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodiging of aankleding op de dag zelf.