Yvonne door de ogen van ...

Deze vrouw is echt goud waard. De Liefde en de passie die zij in haar werk legt is magisch. Het eerste contact vond ik spannend want het was door de c19 maatregelen online maar het eerste live contact was heerlijk ik voelde me gelijk helemaal op mijn gemak en wat een prachtige foto's heeft ze gemaakt van mijn zwangerschap en van de bevalling. Echt gewoon prachtig. De lol die ze ook maakt met mijn zoon is heerlijk. Yvonne neemt echt 100% de tijd voor jou. Mocht ik ooit nog een fotoshoot doen dan zeker bij Yvonne. Ook raad ik iedereen haar aan
Myon
Dankbaar voor de prachtige foto's die Yvonne heeft gemaakt van mijn gezin. op een hele natuurlijke wijze waarin ze de juiste momenten en sfeer vast legt. Daarbij is Yvonne rustig, flexibel en daadkrachtig en voegt ze zich gemakkelijk waardoor we amper merkten dat ze foto's maakte. hierdoor krijg je hele mooie plaatjes ❤.
Niké
Yvonne heeft onze bruiloft gefotografeerd en een album van de foto’s gemaakt. De foto’s zijn prachtig en geven helemaal de sfeer van de dag weer! Het boek is een herinnering voor altijd aan deze mooie dag! ❤️
Jolita
Yvonne heeft op de uitvaart van mijn vader én op onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt. Bladeren door de foto’s van onze zorgt ervoor dat we de dag helemaal opnieuw kunnen beleven. Dat is echt ontzettend gaaf gedaan! Yvonne is professioneel, ze kan zichzelf met haar camera’s wegtoveren. Je hebt geen idee dat ze er is, tegelijkertijd mist Yvonne geen enkel detail. Ook het fotoalbum is heel erg mooi. Het uitpakken was echt een feestje!
Marleen
Yvonne is een topper! Yvonne was in November 2021 de fotograaf van mijn bevalling. Onze eigen fotograaf had op dat moment Corona, dus kon ze niet aanwezig zijn. Dit vonden wij op dat moment heel jammer maar Yvonne heeft haar collega enorm goed vervangen. Wij hadden Yvonne nog nooit ontmoet of gesproken. Paar uur voor mijn bevalling heb ik Yvonne voor het eerst telefonisch gesproken en ik voelde direct een klik en wist op dat moment al dat het goed zou komen. Yvonne is een super fijn en een betrokken fotograaf. Zij was aanwezig op onze belangrijkste dag van onze leven en dit voelde heel erg vertrouwd terwijl we haar op dat moment voor het eerst hebben gezien. We zijn enorm blij met de foto’s en raad daarom iedereen Yvonne aan! Nogmaals bedankt Yvonne!
Seda Ider
Yvonne heeft in oktober de geboorte van ons dochtertje vast gelegd. Ze heeft zo een prachtige foto rapportage gemaakt, echt onwijs mooi! Toen al maar vooral achteraf waren we zo blij om een fotograaf bij de bevalling te hebben. Het gaat allemaal zo snel en het is zo fijn om alles terug te kunnen zien. Ook is Yvonne gewoon een super leuke vrouw en heel prettig om bij je te hebben tijdens zo een intiem moment met je gezin. En de foto’s zijn natuurlijk allemaal prachtig!
Angelica
Yvonne is zeer kundig en wist zelfs ons, met mezelf die weinig fotogeniek is, heel mooi vast te leggen! We hebben zowel een zwangerschaps- als newbornshoot gedaan. We twijfelden over het af te nemen pakket, waar Yvonne ons kundig bij hielp en we een goede fijne afspraak voor konden maken. Waar ik van houd is dat ze meer dan "standaard" foto's maakt. Daarnaast is Yvonne heel hartelijk, een spontane vrouw en ze stelt je snel op je gemak. Wij kunnen haar echt van harte aanbevelen.
Marieke E.