Yvonne door de ogen van ...

Soms merk je meteen... "dit voelt goed!" Dat was absoluut zo bij de kennismaking met Yvonne. Menselijk, open, betrokken, oprecht, nuchter, liefdevol, humoristisch... alle facetten die we belangrijk vonden voor het toelaten van een "vreemde" bij de geboorte van onze dochter. De kennismaking, de bevalling, de ontmoeting tussen broer en zus.. Alle momenten hebben we Yvonne als heel prettig ervaren. En het resultaat van de foto's? Prachtig!! We zijn superblij met de mooie beelden, die het hele verhaal van de start van onze dochter weergeven. Een geboorte is zó bijzonder, de beelden zijn goud waard. Echt een aanrader!
Carla & Ilse
Deze vrouw is echt goud waard. De Liefde en de passie die zij in haar werk legt is magisch. Het eerste contact vond ik spannend want het was door de c19 maatregelen online maar het eerste live contact was heerlijk ik voelde me gelijk helemaal op mijn gemak en wat een prachtige foto's heeft ze gemaakt van mijn zwangerschap en van de bevalling. Echt gewoon prachtig. De lol die ze ook maakt met mijn zoon is heerlijk. Yvonne neemt echt 100% de tijd voor jou. Mocht ik ooit nog een fotoshoot doen dan zeker bij Yvonne. Ook raad ik iedereen haar aan
Myon
Wij twijfelde over de match met een andere trouwfotograaf en via via hoorde we dat Yvonne nog last minute beschikbaar was. Dit was precies de sfeer en aanpak wat bij ons past. Yvonne heeft onze dag prachtig vastgelegd en het was heel prettig om samen met haar als bruidsfotograaf deze dag te beleven. Elke keer als we de trouwfoto's bekijken zien we weer een nieuw bijzonder momentje of emotie. Zo waardevol! Yvonne, super bedankt voor de prachtige trouwfoto's en je fijne persoonlijke aanpak 🙂
Jorien en Koos
Yvonne is een hele fijne warme en vooral gezellige persoonlijkheid. Goede ideeën en vooral mooie foto’s en echt in het moment. Toen wij de foto’s van de bruiloft kregen beleefden wij de dag weer opnieuw. Echt hele bijzondere foto’s die er tussen zaten die echt de kers op de taart was. Dankjewel Yvonne, je bent gewoon jezelf en zijn blij dat we je hebben mogen leren kennen. Liefs
fam Rorije
Super mooie bruiloft gehad die fantastisch vast gelegd is door Yvonne als onze trouwfotograaf. Ze heeft leuke spontane momenten op de foto gezet en deze mooi bewerkt. Mede dankzij haar kunnen we letterlijk terug kijken op deze mooie dag.
Erik & Suze
Yvonne is een topper! Yvonne was in November 2021 de fotograaf van mijn bevalling. Onze eigen fotograaf had op dat moment Corona, dus kon ze niet aanwezig zijn. Dit vonden wij op dat moment heel jammer maar Yvonne heeft haar collega enorm goed vervangen. Wij hadden Yvonne nog nooit ontmoet of gesproken. Paar uur voor mijn bevalling heb ik Yvonne voor het eerst telefonisch gesproken en ik voelde direct een klik en wist op dat moment al dat het goed zou komen. Yvonne is een super fijn en een betrokken fotograaf. Zij was aanwezig op onze belangrijkste dag van onze leven en dit voelde heel erg vertrouwd terwijl we haar op dat moment voor het eerst hebben gezien. We zijn enorm blij met de foto’s en raad daarom iedereen Yvonne aan! Nogmaals bedankt Yvonne!
Seda Ider
Wat zijn wij blij met de prachtige foto’s van onze zwangerschapsshoot en geboortereportage. Het zijn stuk voor stuk zulke mooie, warme foto’s geworden. Vooral de foto’s dat onze dochter net geboren wordt en de eerste ontmoeting met haar zus, zijn voor mij heel waardevol. Dank je wel lieve Yvonne!
Emma
Yvonne heeft in oktober de geboorte van ons dochtertje vast gelegd. Ze heeft zo een prachtige foto rapportage gemaakt, echt onwijs mooi! Toen al maar vooral achteraf waren we zo blij om een fotograaf bij de bevalling te hebben. Het gaat allemaal zo snel en het is zo fijn om alles terug te kunnen zien. Ook is Yvonne gewoon een super leuke vrouw en heel prettig om bij je te hebben tijdens zo een intiem moment met je gezin. En de foto’s zijn natuurlijk allemaal prachtig!
Angelica
Yvonne is zeer kundig en wist zelfs ons, met mezelf die weinig fotogeniek is, heel mooi vast te leggen! We hebben zowel een zwangerschaps- als newbornshoot gedaan. We twijfelden over het af te nemen pakket, waar Yvonne ons kundig bij hielp en we een goede fijne afspraak voor konden maken. Waar ik van houd is dat ze meer dan "standaard" foto's maakt. Daarnaast is Yvonne heel hartelijk, een spontane vrouw en ze stelt je snel op je gemak. Wij kunnen haar echt van harte aanbevelen.
Marieke E.
Dankbaar voor de prachtige foto's die Yvonne heeft gemaakt van mijn gezin. op een hele natuurlijke wijze waarin ze de juiste momenten en sfeer vast legt. Daarbij is Yvonne rustig, flexibel en daadkrachtig en voegt ze zich gemakkelijk waardoor we amper merkten dat ze foto's maakte. hierdoor krijg je hele mooie plaatjes ❤.
Niké
Yvonne heeft onze bruiloft gefotografeerd en een album van de foto’s gemaakt. De foto’s zijn prachtig en geven helemaal de sfeer van de dag weer! Het boek is een herinnering voor altijd aan deze mooie dag! ❤️
Jolita
Yvonne heeft op de uitvaart van mijn vader én op onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt. Bladeren door de foto’s van onze zorgt ervoor dat we de dag helemaal opnieuw kunnen beleven. Dat is echt ontzettend gaaf gedaan! Yvonne is professioneel, ze kan zichzelf met haar camera’s wegtoveren. Je hebt geen idee dat ze er is, tegelijkertijd mist Yvonne geen enkel detail. Ook het fotoalbum is heel erg mooi. Het uitpakken was echt een feestje!
Marleen
Vanaf de allereerste keer dat we Yvonne ontmoetten, was er al meteen een goede klik. Het was niet alleen belangrijk dat wij haar wilden als onze fotograaf, maar ook dat zij bij onze dag aanwezig wilde zijn.
Op de dag van de bruiloft bleek pas echt hoe dichtbij een fotograaf soms kan staan en hoe belangrijk het is dat de klik wederzijds is. Na een paar snelle vragen was het allemaal duidelijk en Yvonne hield haar belofte om alles perfect te regelen.
Yvonne’s stijl sprak ons meteen aan. Haar site laat al zien wat je kunt verwachten: echte, spontane en journalistieke foto’s, zowel de gebruikelijke posed shots (die totaal niet ongemakkelijk voelde) als de momenten die je op de dag zelf niet opmerkt.
Op de bruiloft zelf merkten we na een half uurtje niet eens meer dat Yvonne er was. Ze was overal, maar liep niet in de weg. De foto’s werden zo spontaan, omdat je niet steeds om een pose gevraagd word. Ze stond op de juiste plekken en geeft jou gewoon de vrijheid om te doen wat je wilt. Als je twijfelt, boek dan zeker een second shooter. Dat geeft nog veel meer mooie foto’s! Onze foto’s hebben de perfecte combinatie van details en overzicht, zonder dat er momenten verloren gaan.
Onze bruiloft vond plaats in een donker kasteel, wat niet bepaald ideaal was voor het licht. Yvonne wist precies waar ze moest flitsen om toch prachtige foto’s te maken. 
De dag na de bruiloft krijg je al een sneak preview en daarna kun je uit een selectie foto’s kiezen voor je album, waarvan je zelfs de lay-out mag goedkeuren of aanpassingen aan kunt geven. 
De communicatie via email en telefoon is leuk en duidelijk. Ik raad  Yvonne zeer zeker aan als trouwfotograaf, je zult er geen spijt van krijgen!
Bedenk dat de foto’s van je bruiloft maar één keer gemaakt kunnen worden en dus zijn het onwijs belangrijke herinneringen.