Shari & Gert Jan

Ik ontvang een mail van  Shari in mijn mailbox en we maken een afspraak voor een online kennismaking. Tijdens deze zoomcall moet ik even schakelen aangezien Shari (nog) geen Nederlands kan, dus doen we het gesprek in het Engels. Shari belt uit Duitsland, Gert Jan vanuit Nederland en dat is ook meteen de sfeer voor de bruiloft. 

Een internationaal gezelschap, daarom gekozen voor een centraal liggende plek in Nederland en een locatie die zo goed bij hun liefde voor de natuur past. 

Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek 

De voorbereidingen vonden plaats in Fletcher hotel Wolfheze waar we elkaar dus ook voor het eerst in het echt ontmoeten. Er heerst een ontspannen sfeer waar Shari wat vriendinnen om haar heen verzameld heeft. Allemaal uit een ander stukje van de wereld. 

First look

De first look doen we in de tuin onder de berceau. Die prachtig in bloei staat met blauwe regen. Echt een moment nemen voor de first look vind ik altijd zo mooi. Even een momentje van rust, voordat de drukke dag begint. Even een momentje van bewondering volop opgaan in elkaar.

De gasten druppelen binnen in de kas waar de ceremonie plaatst gaat vinden. Een ceremonie waar veel gelachen wordt, en persoonlijke dingen gedeeld worden. Het was een heerlijke dag om de liefde vast te leggen.

 

 

 

Oosterbeek - trouwen in Tuin de Lage Oorsprong - trouwfotografie Gelderland - bruidsfotograaf - trouwfotograaf

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.