This is Reportage Family Award

Documentaire fotografie is meer dan alleen het vastleggen van beelden, het is het vastleggen van verhalen, emoties en herinneringen. Het is een unieke manier om de wereld om ons heen te documenteren en te bewaren voor toekomstige generaties. Geen poses, niets in scene gezet.

Als documentaire fotograaf is het mijn doel om dit soort verhalen vast te leggen. Ik wil de mensen en plaatsen die ik fotografeer eer aandoen door hen op een eerlijke en respectvolle manier vast te leggen. Ik wil hen helpen hun verhaal te vertellen en hun herinneringen voor altijd vast te houden.

Dus je zult begrijpen dat ik mega blij was te vernemen dat ik het jaar lekker begonnen ben met een Award voor dit type fotografie, een familie Story award van TIRF. De wedstrijd als je het mij vraagt voor documentaire fotografie. Deze keer won ik met een geboorteverhaal. Dit meisje werd thuis geboren, in letterlijk een warm bad op nota bene 5 mei. Hoe warm en vredig?!

Vindt je deze post leuk?

Delen
Delen

Top 10 Internationaal
1e van Nederland


Wedisson Awards

Stuur een bericht

Heeft u interesse in een van mijn diensten of vraag jij je af of iets mogelijk is?

Neem dan gerust contact met me op.